Multimedia opties

GENIETEN VAN BEELD EN/OF GELUID TERWIJL JE COMFORTABEL IN JOUW WATERBED LIGT

Het geven van een goed comfort, is de belangrijkste taak van een bed. Daarnaast is het natuurlijk prettig als een bed ook kan bijdragen aan een prettig leven. Muziek luisteren, je mobiel of tablet opladen of TV kijken, het kan allemaal samen met jouw Wa’core waterbed.

In vrijwel elk hoofdeinde uit de Wa’core collectie kunnen Bluetooth luidsprekers geplaatst worden. Het is dan mogelijk om een mobiel of tablet via Bluetooth te verbinden met deze luidsprekers. Je kunt dan jouw favoriete muziek afspelen terwijl je in bed ligt, of op jouw slaapkamer aanwezig bent. Ook is het mogelijk om aan één of beide zijden een USB laadpunt in het hoofdeinde te laten inbouwen. Indien gewenst kun je deze gebruiken, om een mobiel of tablet op te laden, of om verlichting op aan te sluiten.

Indien je apparaten met het stroomnet wilt verbinden via een stekker, kun je aan één of beide zijden van het hoofdeinde een stopcontact laten inbouwen.

Alle elektronische zaken welke in het hoofdeinde worden gekozen, zullen vanuit de fabriek worden ingebouwd en aangesloten. Elk hoofdeinde heeft een met stof afgesloten gedeelte, waar alle bekabeling samenkomt. Dit is praktisch indien je hier later bij dient te komen. Vanuit dit gedeelte, komt er één enkele kabel met stekker naar buiten welke aangesloten dient te worden op een stopcontact. Hierdoor zullen alle gekozen opties direct functioneren.

P.S. de code voor de bluetooth is 012345 😉

Aan het voeteinde van elk Wa’core waterbed kan een voetbord geplaatst worden met daarin een TV lift. Met een draadloze afstandsbediening, laat je comfortabel liggend in jouw waterbed de TV omhoog komen, en kijk of stream je jouw favoriete programma’s. Geef vooraf de maten van jouw TV door, zodat we de TV lift hier op aan kunnen passen.

Vind een Wa'core dealer