PLINT MET LADEN

EFFECTIEF GEBRUIK MAKEN VAN DE RUIMTE ONDER JE BED

Een waterbed staat op een plint met daarin kruizen. Deze onderbouw is bedoeld om het gewicht van het waterbed over een groter oppervlak te verdelen. Met een kleine technische ingreep, kunt je een deel van deze ruimte gebruiken om er spullen in op te bergen. Door het plaatsen van 1 of meerdere laden aan elke zijde van het bed, creëer je handige opbergruimte, zonder dat het extra vloeroppervlak kost. 

Space:

Ladenplint Space is een plint met 2 ruime laden die 10 cm. naar binnen geplaatst zijn. Door het “push to open” systeem, opent u de lade door op het ladefront te duwen. De Space is in meerdere kleuren houtoptiek leverbaar. De Space is 32 cm. hoog.

Sixtus:

De ladenplint Sixtus is qua afmeting gelijk aan de buitenmaat van het waterbed. U heeft aan elke zijde van het bed 3 laden, en als optie kunt u ook een uittrekbare nachttafel boven de eerste lade laten plaatsen. De 35 cm. hoge Sixtus is leverbaar in meerdere kleuren houtoptiek.

Kent:

Onze ladenplint Kent is een echte opbergkoning. In de 40 cm. hoge plint met aan elke zijde 2 zeer ruime laden, heeft u veel opberg mogelijkheden. De laden lopen op stevige “soft close” geleiders. De Kent heeft dezelfde buitenmaten als het waterbed. De Kent kan gestoffeerd worden in elke stof uit de Wa’core stofcollectie.
Ook kunt u de Kent met eiken of beuken panelen laten uitvoeren. De Kent staat standaard op 5 cm. hoge pootjes. Op verzoek kunnen wij de Kent ook op een 5 cm. hoge mini-plint leveren.

Brighton:

De Brighton is een ladenplint gelijk aan de Kent, echter zijn de laden 25 cm. hoog en de pootjes 15 cm. hoog. Hierdoor ontstaat een minder robuuste variant van de Kent

Vind een Wa'core dealer