WATERBEDDEN MET QUANTUMSCHUIM STABILISATIE

QUANTUMSCHUIM, DE NIEUWSTE ONTWIKKELING

Een geheel nieuwe ontwikkeling in de stabilisatie van waterbedden, is stabilisatie met quantumschuim. Dit schuim heeft een zeer open celstructuur, waardoor het water makkelijker door de schuimkern kan stromen, ook bij een hogere stabilisatie. De specifieke pyramidevorm van de bovenzijde van de schuimkern geeft het watermatras het typisch aangename comfort van een waterbed. Dit Quantum-schuim is Ökotex-gecertificeerd, en garandeert een langere levensduur dan conventionele stabilisatiematerialen. Lange en veeleisende tests met dit materiaal hebben een materiaalvervorming van maximaal 4{931b5a1c009328d26367a9d665ec0db9818769f68c151da05ec846502ed16cf5} aangetoond, zelfs bij langdurige zware belasting. Met een matras gestabiliseerd met Quantum-schuim, kan het lichaam dieper in het watermatras liggen, in vergelijking tot een met fiber gestabiliseerde watermatras, zonder dat er meer deining wordt veroorzaakt.

Redenen om voor ons piramidevormige Quantumschuim te kiezen, zijn een langere levensduur van het watermatras en de mogelijkheid van meer waterbedcomfort bij hogere stabilisaties. 

Onze Dreamline en Flexline watermatrassen worden geproduceerd in 4 verschillende stabilisaties. Onze Dreamline-serie wordt geleverd in vooraf vastgestelde maten. De Flexline matras is in elke gewenste maat te produceren. Individuele stabilisatie wordt bereikt door de hoogte van de schuimopbouw. Bovendien kunnen onze Dreamline en Flexline watermatrassen worden vervaardigd met individuele schouderzone ’s en eventueel een lendensteun.
Verpakt in een soepele vinyl watermatras, voorzien van Mesamoll 2 weekmakers, zijn de Dreamline en Flexline series van Wa’core een grote en toekomstgerichte stap in de verdere ontwikkeling van waterbedden.
Ergonomische perfectie door een ideale drukverdeling, gekoppeld aan de voordelen van een goede bedhygiëne die een waterbed bieden kan. Onze Dreamline en Flexline series genieten ons volle vertrouwen en daarom geven wij 7 jaar volledige garantie op de gehele waterkern.                                                 

Dream 2

Lichte stabilisatie, schuimhoogte van bovenkant pyramide tot onderkant schuim 11 cm. Ruimer gevoel van beweging.

Dream 4

 

 

Medium gestabiliseerd, schuimhoogte van de bovenrand van de pyramide tot de onderrand van het schuim 15 cm. Gemiddeld gevoel van beweging

Dream 6

 

 

Sterk gestabiliseerd, schuimhoogte van de bovenrand van de pyramide tot de onderrand van het schuim 18 cm. Zeer licht bewegingsgevoel

Dream 8

Extra sterk gestabiliseerd, schuimhoogte van bovenrand pyramide tot onderrand schuim 21 cm. Onmerkbaar gevoel van beweging.

Alle stabilisaties zijn mogelijk met een extra schoudercomfortzone en diverse lendensteunen. Je kunt ook kiezen tussen een standaard- of een harde schuimoptie. Onze dealers kunnen je verder informeren over de vele mogelijkheden die Quantum schuim kan bieden.

Quantum foam

Vind een Wa'core dealer