LICHTGEWICHT WATERBED

MET MINDER WATER, TOCH VOLDOENDE COMFORT

Het Wa’core lichtgewicht waterbed is een mooie oplossing als je het comfort van een waterbed wil combineren, naast een conventionele matras. Ook kun je voor het Wa’core lichtgewicht waterbed kiezen, als je een waterbed wilt plaatsen op een lattenbodem, spiraalbodem of boxspring.

Het watermatras van een lichtgewicht waterbed, ligt in een trapeziumvormige schuimkuip en heeft een passende vorm voor deze schuimkuip. Het watermatras zelf, is aan het hoofdeinde 2 cm. dik en loopt schuin weg naar 16 cm. dikte ter hoogte van de schouders. Vanaf het schouder gedeelte gaat het matras weer terug naar 2 cm. dikte. Op deze wijze is er met een aanzienlijk mindere hoeveelheid water ( 95 liter per ligplaats) een bijna volwaardig waterbedcomfort te verkrijgen.

Het lichtgewicht waterbed is verkrijgbaar in alle gangbare Europese matrasmaten. Het is als éénpersoonsuitvoering, alsmede als tweepersoons uitvoering leverbaar. Bij de tweepersoons uitvoering wordt het bed met 2 aparte watermatrassen geleverd in één tweepersoons tijk. Het lichtgewicht waterbed kan geleverd worden, met zowel fiber stabilisatie materiaal als met Quantumschuim stabilisatie materiaal.

Het lichtgewicht waterbed kan niet gebruikt worden op een verstelbare bodem!! Tot 10 graden verstellen va het hoofdeinde bij reflux problemen, is echter mogelijk. 

Vind een Wa'core dealer