Over ons

ONZE PASSIE IS WATERBEDDEN

– en dat sinds 1978, toen Claus Winther voor het eerst in aanraking kwam met waterbedden. Nog eens 6 jaar later werd Wa’core A/S opgericht. Sindsdien zijn er meer dan 750.000 watermatrassen geleverd aan klanten in Europa en de rest van de wereld.

Welterusten!

Slaap is belangrijk voor de kwaliteit van leven, jouw immuunsysteem, jouw prestaties en nog veel meer. Iedereen die slecht slaapt, kan zeggen hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Voor Wa‘core heeft het de hoogste prioriteit om waterbedden te ontwikkelen,  die een perfecte slaap en absolute ontspanning garanderen, evenals verlichting van de lichaamsspieren. Een waterbed is al lang niet meer wat het vroeger was    – gelukkig maar …

Er is veel gebeurd sinds de eerste waterbedden werden ontwikkeld. In het prille begin was het soms een gruwelijk avontuur om in een waterbed te slapen, op dit moment valt een waterbed vrijwel alleen nog maar positief op. Het ergonomische en gezondheidseffect staat tegenwoordig vaak op de voorgrond, en waterbedden presteren daarin beter dan de meeste conventionele matrassen. Een waterbed wordt ook vaak gekocht om hygiënische redenen.

Wa’core heeft afgelopen jaren zeker een belangrijke rol gespeeld in de waterbeddenmarkt, met zijn stuwende ontwikkeling, en vooruitstrevende creativiteit. Naast de belangrijkste eigenschap van het bed, namelijk comfort, heeft Wa’core optiek en functionaliteit toegevoegd aan het waterbed. Wa’core staat bekend om vooruitstrevende optiek, en kent geen angst om verder te ontwikkelen. Flexibiliteit en doorzettingsvermogen staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Wa’core is het belangrijk dat het bed aan de slaper aangepast kan worden en niet andersom.

Vakkennis en verregaande marktinzichten zijn ook verantwoordelijk voor de leidende positie als leverancier, en fabrikant van waterbedden in Europa. Wa’core is bekend en actief in meerdere Europese landen

Vind een Wa'core dealer